-
ביטוח לאומי מבטל קצבאות באופן מידי: מי ישלמו את המחיר?במסמך שנשלח אל חברת הכנסת יוליה מלינובסקי מישראל ביתנו על ידי המטה הלאומי ללוחמה כלכלית, נחשף כי כ-30 תושבי רצועת עזה המשויכים לארגוני טרור מקבלים קצבאות מטעם ביטוח לאומי, שמסר בתגובה: "חבל מאוד שבמקום לחוקק חוקים למניעת קצבאות, מעדיפים לעשות כותרות על הביטוח הלאומי"
-
מירי רגב תאבד את סמכויותיה? "להעביר את התקציבים לרשויות המקומיות"יוזמה חדשה קוראת ליצירת "רשויות מטרופוליניות", גופים שיעמדו בתווך בין הרשויות המקומיות למשרד התחבורה, וידאגו לתחבורה ציבורית יעילה יותר. על האמנה שיצרה קואליציית ארגונים אזרחיים חתמו ראשי רשויות רבים ואפילו שר אחד שיושב ליד מירי רגב בשולחן הממשלה. מנכ"לית ארגון 15 דקות: "צריך לשנות את השיטה"
-
כמה פלסטינים תומכים במתקפת ה-7 באוקטובר? הנתונים נחשפיםעל פי סקר שנערך על ידי המרכז הפלסטיני לחקר מדיניות וסקרים, שני שליש מהציבור הפלסטיני מעריך כי ארגון הטרור ינצח במלחמה. כ-50% חושבים שחמאס יחזור לשלטון, ו-40% מהציבור מעדיפים אותו על פני פת"ח. 80% מהציבור מאמינים שטבח ה-7 באוקטובר הציב את הסוגיה הפלסטינית במרכז תשומת הלב העולמית
-
מאמר שהופץ במגזר החרדי: החילונים הביאו את טבח ה-7 באוקטוברהעלון "אז נדברו" טוען כי המגזר החרדי לא נפגע במהלך מתקפת הפתע של חמאס על ישראל, בשל שמירת המצוות. לדברי הכותב, "מסיבות הטבע, הקורנפלקס של חדר אוכל בקיבוץ, והחופים והבילויים, הסתיימו במרחץ דמים". הטקסט המקומם התפרסם ונקרא על ידי אלפים: "ואם אתם החילונים רוצים לסיים את הבוץ, הניחו ללומדי התורה"


